Preview
  • Uitvoering: 2018
  • Projectnummer: 1437

De villa ligt aan het water. De woning is in de breedte geplaatst en krijgt door zijn hooggeplaatste gootlijn een statige allure. Aan de zijkant is de gootlijn van de rieten kap lager, in dit gedeelte bevindt zich de garage.

Vide

Omdat de woning in de breedte is geplaatst, is er vanuit elke leefruimte een connectie met de prachtige tuin aan de achterzijde. De centraal geplaatste eethoek heeft een vide, waardoor de glazen pui over twee verdiepingen door kan lopen. Deze vide loopt in lijn door naar de voorzijde, waarbij de hal ook is uitgevoerd met een vide en een dubbelhoge entreepartij.

“Een connectie met de prachtige tuin aan de achterzijde.”

Ook uw
eigen Bongers?

Laten we kennismaken, wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten maakt u graag wegwijs bij het realiseren van 'Uw eigen Bongers'. 

Contact

Dorpsstraat 48, 2969 AD  Oud-Alblas

0184 69 2171 info@bongersarchitecten.nl
Blijf up-to-date

Meld u vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven
Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.